TRÅDLYFT

Strama åt

Trådlyft

Strama åt

Mellan huden och benet i ansiktet har vi trådliknande strukturer som håller upp ansiktet och ger struktur.
Med åldern förlorar dessa trådar sin hållfasthet vilket leder till att man förlorar mycket struktur och får hängande partier i ansiktet.
Vid en trådlyftsbehandling för man ner en tunn biokompatibel (harmonierar bra med kroppen) tråd med hullingar ned under huden. Tråden fäster sedan i fettväv och orsakar ett mekaniskt lyft utan att tillföra volym. Med tiden kommer tråden att återabsorberas av kroppen och försvinna helt. I samband med det kommer de partierna man gett ett lyft läka ihop i ett nytt läge. Detta ger ett bestående resultat även efter att trådarna återabsorberats.
Trådlyft kan dock även användas för att behandla områden även när det är icke-åldersrelaterat, exempelvis vid ögonbrynslyft.
En trådlyftsbehandling tar ca 30 minuter och efter behandlingen kan du återgå till arbete efter 1-2 h samt träna som vanligt efter 2 dagar.

Behandlingsindikationer trådlyft:

  • Ögonbrynslyft
  • Käklinjer
  • Kinder
  • Mungipor

Varför fillers på purakliniken?

  • Vi är marknadsledande inom PRP i Sverige.
  • Vi använder oss av en utvecklad och förfinad PRP-teknik som ger optimala resultat.
  • Vi har utfört över 15 000 behandlingar med mycket lyckade resultat.
  • Konsultation och uppföljning är kostnadsfri.
Varför trådlyft på Purakliniken

På Purakliniken använder vi specialanpassade trådar som återger struktur samt skapar ett lyft av ögonbryn, kinder och ansiktet i sin helhet utan att addera volym.

Hela behandlingen utförs med lokalbedövning för att göra det så bekvämt som möjligt för dig och tar inte längre tid än 30 minuter.

Våra behandlare har lång erfarenhet samt en gedigen utbildning i trådlyftsbehandlingar. Liksom vid alla andra behandlingar strävar vi vid en trådlyftsbehandling efter balanderade och harmoniska resultat.

Behandlingar

Behandlingar

Fillers

Fillers

Botox

Botox

PRP

PRP

Trådlyft

Trådlyft

Priser för trådlyft