DINA MÅL ÄR VÅRA.

Purakliniken är ett familjeägt företag i Stockholm med tio års erfarenhet av estetiska behandlingar. Vi är patientens trygga hand för behandlingar utförda med säkerhet, respekt och välbefinnande i fokus. Vi erbjuder estetiska behandlingar i form av injektioner och hudvård som alltid utförs av legitimerad personal.
Allt började år 2010 då mamman och sjuksköterskan Mino Purasell startade en hemmaklinik i sin lägenhet i Sundbyberg. Inom kort hade hon byggt upp
en stabil kundkrets tack vare sitt varma bemötande, noggranna utförande och öga för symmetri.
9 år senare tog sonen Daniel sin examen på tandläkarprogrammet och började jobba på kliniken med viljan att avlasta Mino. Idag arbetar Mino och Daniel på Purakliniken tillsammans med ett flertal anställda i form av goda vänner och familj.
Verksamhetens grundpelare: välbefinnande, värme och omtanke för familj och patienter är värden som sitter i väggarna på Purakliniken och har följt med oss trots vår stora tillväxt.