DINA MÅL ÄR VÅRA.

Purakliniken är ett familjeägt företag i Stockholm med tio års erfarenhet av estetiska behandlingar. Vi är patientens trygga hand för behandlingar utförda med säkerhet, respekt och välbefinnande i fokus. Vi erbjuder estetiska behandlingar i form av skalfasader, tandreglering med osynliga skenor, tandblekning samt estetiska injektioner utfört av legitimerad personal.
Allt började år 2010 då sjuksköterskan Mino startade en klinik i en liten lokal i Sundbyberg. Inom kort hade hon byggt upp
en stabil kundkrets tack vare sitt varma bemötande och noggrant utförda behandling.
9 år senare tog Daniel sin examen på tandläkarprogrammet och började jobba på kliniken med viljan att avlasta Mino. Några år senare öppnade Daniel och Tommy som varit studiekamrater genom tandläkar och läkarprogrammet, en ny del i verksamheten med fokus på estetisk tandvård. Idag arbetar Mino, Daniel och Tommy på Purakliniken tillsammans med ett flertal anställda i form av goda vänner och familj.
Verksamhetens grundpelare: välbefinnande, värme och omtanke för familj och patienter är värden som sitter i väggarna på Purakliniken och har följt med oss trots vår tillväxt.